Home Kleding De prachtige tassen van Micmac

De prachtige tassen van Micmac

0
De prachtige tassen van Micmac

De tas wordt ook wel gezien als mode item die jouw outfit kan maken of kan breken. Een tas wordt vooral gezien als een gebruiksvoorwerp maar het is eigenlijk veel meer dan dat. Vaak als de tas het net niet heeft, valt de gehele outfit al een beetje tegen. Maar voor welke soort merk tas kan je dan het beste kiezen? Voor Micmac! De Micmacbags zijn ontzettend stoer maar vooral tijdloos. Deze tassen passen vrijwel bij iedere outfit en zorgt er altijd voor dat jouw outfit het helemaal maakt. De tassen zijn handgemaakt en uniek, je bent dus de enige die met deze tas de show steelt. In dit blog een aantal mooie items uit de huidige collectie.

De MicMacBags Oklahoma Rugzak

De rugzak van Micmac lijkt helemaal niet op een “normale” rugzak maar is het wel. De meeste rugzakken zijn niet van leer gemaakt en dat geeft deze rugzak zo’n andere uitstraling. De rugzak is sjiek, klassiek maar vooral tijdloos. Er is gebruikt gemaakt van prachtig zacht leer en perfect afgewerkt. De rugzak is voorzien van een groot vak voor bijvoorbeeld boeken of een laptop maar heeft ook nog een ruimte aan de voorkant. Een prachtig exemplaar en ook nog eens functioneel, wat wil een mens nog meer?

De Micmacbags New Navajo Shopper

Nog zo’n prachtig exemplaar is deze shopper. Totaal iets anders dan de rugzak maar toch weer een item die jouw outfit helemaal kan afmaken. Vooral met de afwerking van deze tas is slim gespeeld. In eerste instantie is er weer gebruik gemaakt van het prachtige zachte leer. Daarnaast durfden ze het aan op deze tas was spannender te maken door een ander motief te kiezen voor de schouderband. Een leuk, kleurig motief waar je in eerste instantie niet aan zou denken. Daarnaast is de tas ook nog eens voorzien van hele kleine steentjes die het helemaal afmaken. Hou je dus van iets meer uitdaging? Dan is deze tas helemaal geschikt voor jou.

De MicMacBags Oklahoma Luiertas

Voor de moeders met stijl is deze tas naar de markt gebracht. Ook met één, twee of meer kleine volgelingen mag jij gewoon laten zien dat je geeft om je uiterlijk. Met deze prachtige tas neem je alle dingen die je nodig hebt gemakkelijk mee en je ziet er ook nog eens ontzettend trendy uit. Dat wil toch iedereen?

Dit was maar een kleine selectie uit de prachtige collectie van het merk Micmac. Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest? Neem dan snel een kijkje!