Home Kleding Een onesie voor op wintersport!

Een onesie voor op wintersport!

0
Een onesie voor op wintersport!

Onesies zijn de perfecte outfit voor op wintersport. Niet om in te skiën natuurlijk, ook al zou dat ook best kunnen, maar om heerlijk in op te warmen in je accommodatie. Niet iedereen is bekend met de Onesie, dus zal ik als eerste even kort uitleggen wat het precies is. Daarna vertel ik je nog een leuk verhaal over een van mijn laatste wintersport vakanties. Ook vertel ik je waarom een onesie een must-have is voor de wintersport en de winter in het algemeen.

Wat is een Onesie?

Een onesie is een pak dat bestaat uit een stuk stof. Sommige onesies hebben ook een capuchon/hoody. De meeste onesies hebben een ritssluiting aan de voorzijde waarmee je het pak kan sluiten. Zo zit het pak goed en comfortabel om de drager heen. Een onesie is lekker voor op wintersport en de winter in het algemeen omdat, en onesie van warm materiaal is gemaakt. Het materiaal is van dikke stof polyester gemaakt. De stof is zo gemaakt dat het de warmte goed vasthoudt en de drager dus lekker warm maakt. Dit is perfect voor bij koudere temperaturen. Naast dat de stof heel warm is, is het ook een goede stof om comfortabel in te zitten. Zo kan je in een onesie heerlijk hangen op de bank terwijl je de leukste series aan het kijken bent.

Je hoeft je niet druk te maken over dat je het té warm krijgt in een onesie doordat de stof ook nog eens prima ademt en je niet te warm zal laten worden. Zo kan je een onesie gewoon bijna de hele  dag aantrekken. Behalve als je naar buiten gaat natuurlijk. Het is een leuke outfit maar niet om in boodschappen te doen of andere bezigheden.

Op wintersport in 2018

Mijn laatste wintersport vakantie was afgelopen winter in 2018. We waren met zijn allen naar Oostenrijk gereisd. Daar verbleven wij in een heerlijk resort boven op een prachtige berg. Het was een van de mooiste locaties die ik ooit had gezien. Het enigste was dat het daar boven wel heel erg koud was. Maar ik had mij goed voorbereid en een lekker warm pak meegenomen. Want zonder dat pak  ga ik niet meer op vakantie. Op een avond hadden een vriend en ik het idee om een leuke video te maken over het skiën in een onesie. Niet zomaar wat onesies, maar beiden verkleed als superheld. De een was Batman en de ander Superman. Dit leidde tot hilarische beelden terwijl wij van de pistes af skieden. Het is alleen niet aan te raden om te gaan skiën in zo een pak, omdat ze niet waterdicht zijn!