Home Kleding De wintersport is in zicht

De wintersport is in zicht

0
De wintersport is in zicht

Ook dit jaar gaan wij weer met de hele familie op vakantie naar Oostenrijk. Dit is een van mijn favoriete vakanties, omdat het actief is en gezellig. We rijden met drie auto’s naar het chalet in de Alpen en gaan een week lang skiën en aprè-skiën. Ook dit jaar lopen we weer tegen enkele problemen aan. Lukt het ons nog om op tijd alles gereed te hebben voor de wintersportvakantie begint?

Hoe kon dit gebeuren?

Het was een rustige zondagmiddag en mijn ouders waren naar de supermarkt om eten te halen. Tot mijn zus en ik plotseling een bericht kregen, dat de auto stuk was. Hij moest gerepareerd worden. Wat een drama! Uiteindelijk kregen wij te horen dat de auto nog wel zes weken bij de garage moest blijven. Over zeven weken gaan wij op wintersport. Hopelijk is de auto op tijd klaar en ontstaan er niet nog meer complicaties.

Te veel kleding

Het is twee weken voordat we op wintersport gaan. De auto zou als het goed is aanstaande vrijdag weer voor onze deur moeten staan. Ondertussen is het tijd om de kledingkast leeg te halen. Vorig jaar heb ik een hele leuke outfit gekocht en dat maakt mij helemaal klaar om de piste op te gaan. In tegenstelling tot mijn vader… hij heeft nog totaal geen outfit. Vorig jaar is hij uit zijn broek gescheurd en zijn jas is versleten. Tijd voor nieuwe kleding! Mijn moeder en ik hebben zonder dat mijn vader het wist, een compleet nieuwe outfit voor hem gekocht. We kwamen leuke jassen mannen tegen maar ik kan mij herinneren dat hij een lange jas heren zocht. Met een bijpassende broek hebben wij een outfit voor hem besteld.

Drie dagen later kwamen de pakketjes aan. Als verassing hadden wij het voor mijn vader ingepakt. Die avond kwam hij terug van werk. Hij liep naar zijn slaapkamer en trof het cadeau aan. Het paste als gegoten en ook hij was klaar voor de wintersport

Is het dan toch gelukt?

We werden de volgende morgen wakker met goed nieuws. De auto zou vandaag afgeleverd worden! De auto heeft flink wat onderhoud moeten ondergaan, maar dankzij de goede service kunnen wij volgende week veilig op wintersport. Nu hopen dat de andere kant van de familie geen complicaties krijgen aan hun auto. Één is genoeg!

Nu is het tijd voor de leukste reis van het jaar. Iedereen is er klaar voor, dus laat de 14 uur durende rit maar beginnen.