Home Reizen Waar wacht je nog op ga op wintersport!

Waar wacht je nog op ga op wintersport!

0
Waar wacht je nog op ga op wintersport!

Zitten je collega’s en jij al het hele jaar te strijden vanuit jullie bureaustoelen? Dan is het tijd voor wat afleiding! Tussen al dat harde werken door moet er ook ruimte zijn voor plezier. Jij en je collega’s brengen soms meer tijd met elkaar door dan met familie en vrienden. Daarom is het heel belangrijk dat jullie op een goede manier met elkaar omgaan en werken aan jullie relatie. Een geweldige manier om het teamverband en de onderlinge samenwerking te bevorderen is een teamuitje. Teamuitjes heb je in alle soorten en maten. Vandaag bespreken we teamuitjes voor alle budgetten. Lees dus vooral verder als je collega’s en jij nog wel wat tips kunnen gebruiken voor leuke uitjes. 

Verruil die bureaustoelen voor ski’s

Speelt geld geen rol bij jullie op kantoor dan is de gouden tip nu op wintersport! Samen met je collega’s op reis is gegarandeerd gezelligheid. Omdat met jullie met een groep zijn kunnen jullie kosten besparen op het verblijf. Kleding en de benodigde spullen zijn te huren dus daar hoeven jullie  je ook geen zorgen over te maken. In sfeervolle houten villa’s bedekt onder sneeuw zullen jullie verblijven. Vervolgens trotseren jullie in volle vaart de verschillende pistes. Elke dag zal je een beetje beter worden. Lukt het skiën op de pistes minder goed dan kan je altijd nog een pro zijn tijdens het après skiën. 

Indoor skiën

Hebben jullie als organisatie wat minder te besteden dat is een goed alternatief indoor skiën. In Nederland hebben we snowworld waar je overdekt helemaal los kunt gaan met je collega’s. Maar ook vlak over de grens in Duitsland heb je zeer leuke indoorhallen. Bottrop bijvoorbeeld heeft een gigantische indoorhal met maar liefst 4 dalingen en een aansluitend restaurant. Van al dat skiën krijgen jullie natuurlijk honger. Ideaal als je dan gelijk of tussendoor aan tafel kan. Zit je buikje vol dan is het tijd om weer die piste af te gaan. Voor je het weet is alles wat je aan vet erbij hebt gegeten er weer af getraind.

Après skiën is ook een sport

En mochten jullie nou helemaal niet zo sportief zijn op kantoor maar wil het teamgevoel versterken dan kunnen het skiën ook gewoon overslaan. Jullie kunnen jullie volledig storten op het après skiën. Al het geld dat bespaart blijft door het overslaan van het skiën kunnen jullie weer investeren in extra drank. En laten we eerlijk zijn hoe meer drank, hoe hoger het niveau tijdens het après skiën. Je leert elkaar pas echt kennen als je lekker dronken bent. De lippen worden losser. Collega’s die normaal een sociale achterstand lijken te hebben komen opeens op de praatstoel te zitten. Het zorgt voor nieuwe inzichten van elkaar. Je leert meer over elkaar. Des te beter je elkaar kent, des te beter de samenwerking zal verlopen in het vervolg.