Home Kleding Dit zijn de populairste trends voor wintersport kleding

Dit zijn de populairste trends voor wintersport kleding

0
Dit zijn de populairste trends voor wintersport kleding

Het wordt weer winter, en dat betekent dat er koude temperaturen aankomen. Voor veel mensen is dit het moment om op vakantie te gaan, bijvoorbeeld naar één van de vele wintersport resorts. Er even lekker tussenuit en genieten van sneeuw, skiën, snowboarden en natuurlijk de glühwein. Helaas kun je niet zomaar plotseling vertrekken. Een wintersport vakantie heeft nou eenmaal een beetje voorbereiding nodig. Neem je bijvoorbeeld je eigen latten mee, of ga je de ski’s huren? En heb je wel de juiste wintersport kleding in de kast hangen? Je wilt er immers niet alleen goed uitzien op de piste, maar ook lekker warm gekleed zijn. Om je een beetje op weg te helpen staan in dit artikel de populairste wintersport kleding trends voor je op een rijtje.

Thermobroeken en thermoshirts

Voor een fijne wintersport vakantie is het belangrijk dat je de juiste kleding draagt. Niet alleen om goed te kunnen skiën of snowboarden, maar ook zodat je lichaam niet teveel kou vat. Het is dan ook niet zo vreemd dat thermokleding enorm populair is onder de wintersport liefhebbers. Thermo word gemaakt van synthetische stoffen en deze materialen zorgen ervoor dat het lichaam langer warm blijft. Door je te kleden in thermokleding zorg je ervoor dat je lichaam beter beschermd is tegen de kou van buitenaf. Thermo is verkrijgbaar voor zowel het bovenlichaam als het onderlichaam. Denk bijvoorbeeld aan thermoshirts met lange mouwen en korte mouwen en thermobroeken voor dames, dames en ook kinderen.

Opvallende kleuren voor op de piste

Wil je een beetje opvallen op de piste? Dan is het natuurlijk slim om te kiezen voor opvallende kleuren voor je handschoenen, sjaal, muts of helm. Veel kleding is namelijk, tijdens de wintersport, weggewerkt Wil je toch een beetje stijlvol op de piste verschijnen, dan is het slim om vooral aandacht te besteden aan hierbovengenoemde items. Gelukkig zijn ook deze items verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en opvallende stijlen. Kijk bijvoorbeeld naar de mutsen bij Sports-Valley. Bij deze gespecialiseerde winkel vind je handschoenen, sjaals, mutsen en helmen in de mooiste kleuren, denk bijvoorbeeld aan roze, oranje of lime groene helm. Ben je op zoek naar iets speciaals? Kies dan voor een helm met een gave print. Door deze gave kledingitems te combineren met opvallende kleuren verschijn jij stijlvol op de piste en tevens zijn felle kleuren goed te zien door anderen op de piste, dus maakt het ook nog veiliger. Perfect voor de échte trendsetters dus!

Een vrolijke skibril

Naast je kleding is er natuurlijk nog één ander kledingstuk dat meteen opvalt op de ski-piste. Namelijk de skibril. Vroeger was er niet zoveel keuze, en kon je alleen maar kiezen tussen een zwarte en een witte skibril, maar tegenwoordig heb je gelukkig veel meer mogelijkheden. Wil je de blits maken op de skipiste? Dan kies je natuurlijk voor een skibril met mooie kleurtjes. Blauw, paars, rood en geel zijn momenteel de populairste kleuren, en schroom vooral niet om deze kleuren met elkaar te combineren. Bijvoorbeeld een blauwe muts met een gele skibril. Zo maak jij dit jaar de blits op de skipistes!