Home Sport Een mooie zonnebril voor de laatste mooie dagen

Een mooie zonnebril voor de laatste mooie dagen

0
Een mooie zonnebril voor de laatste mooie dagen

We zitten nog midden in een hittegolf en we hebben een zonnebril eigenlijk elke dag wel nodig. Ook al loopt de zomer op zijn einde, we krijgen nog genoeg mooie zonnige dagen. Want de temperaturen blijven lekker hoog en we blijven nog wel even in een hittegolf zitten. Maar dan moeten we wel een mooie zonnebril hebben natuurlijk.

 

Een mooie zonnebril voor hem

Er zijn ontzettend veel verschillende modellen aan zonnebrillen te vinden. En zelfs van een bepaald model heb je zoveel verschillende kleur combinaties dat de keuze letterlijk oneindig is geworden. En soms maakt het hebben van zoveel keus het juist ontzettend moeilijk om een leuke zonnebril te kiezen. Je hebt wel minder keuze als je op zoek gaat naar een mannen zonnebril. Dit omdat die vaak standaard modellen hebben en je bij vrouwen veel verschillende vormen aan kan nemen met een bril en brillen ook sierlijker kan maken. Mannen hebben liever stoer en eenvoudig. Een zonnebril hoeft in hun ogen niet heel veel te hebben.

 

Vaak een simpele zwarte bril doet het eigenlijk altijd wel goed bij de heren. Een bril die het eigenlijk altijd goed doet, is een piloten montuur. Die doet het bij iedereen wel goed en zal ook nooit uit zijn. Deze bril is zo tijdloos dat je er jaren mee kan doen en dat we hem uiteraard ook blijven zien onder de mensen. En dit montuur kan je natuurlijk overal zien. Je ziet hem nog steeds bij Ray-Ban maar ook bij Charlie Temple kan je veel verschillende piloten brillen vinden. En ook nog eens in heel veel verschillende kleuren.

 

Goed onderhouden

Het klinkt misschien heel raar. Maar ook een bril moet je goed onderhouden. Want wist je dat de glazen van je zonnebril ook op kunnen gaan. Dus dan beschermen ze minder goed tegen de zon. Dit ligt er natuurlijk ook aan hoe vaak je de zonnebril op hebt. En ook of je hem in een brillenkoker bewaard of niet. Want bewaar je hem niet in een koker, dan wordt de bril continue blootgesteld aan licht en zal hij altijd zorgen dit te weerkaatsen. Wanneer je hem in een koker bewaard dan is er geen licht dat de bril hoeft te weerkaatsen. Dus eigenlijk heeft de bril dan rust. Het klinkt misschien heel raar maar daarom moet je ook om de zoveel jaar jouw bril vervangen omdat de glazen op zijn. Dat merk je ook, want dan beschermt hij ook minder tegen de zon en zit je vaker met samengeknepen ogen.