Home Sport Wintersport wordt nog leuker met de juiste materialen

Wintersport wordt nog leuker met de juiste materialen

0
Wintersport wordt nog leuker met de juiste materialen

Jeej!! Je hebt je wintersportvakantie geboekt en betaald en je staat zo goed als klaar om af te reizen naar de witte bergen. Wat een fijn vooruitzicht! Maar nu is het nog zaak om je spullen op orde te krijgen. Want met de juiste materialen wordt je wintersportvakantie nog leuker! Wat denk je bijvoorbeeld van zo’n mooie rugtas van Osprey? In deze tas neem je alles mee wat je onderweg maar nodig kunt hebben. En je kunt er heel handig je spullen in kwijt als je ergens pauze gaat houden. Bijkomend voordeel is dat deze tassen in veel verschillende kleuren te koop zijn. Zo kies je precies die tas die past bij de rest van je outfit.
Osprey

Hou de conditie van je ski’s in de gaten

Wanneer je ski’s het hele jaar in de schuur liggen, kan het zomaar zijn dat ze minder glad zijn dan je wilt. Ze hebben wel een beetje onderhoud nodig voor je er weer veilig mee op pad kunt. Als je ervaren bent, dan kun je dit onderhoud prima zelf uitvoeren. Maar anders is het misschien wel handig om het te laten doen. Als je slim bent, dan kijk je mee en kun je het de volgende keer wel zelf. Ook het afstellen van je schoenen op de ski’s is een precies werkje. Zorg dat dat goed gebeurt!

Je skikleding gaat een paar jaar mee

Maar daarna is het echt wel klaar. Want door het wassen en drogen zal de isolerende werking van je skikleding al snel wat minder worden. Door je kleding naar de stomerij gaat deze wel langer mee. Aan de andere kant geeft het je wel een mooi excuus om eens in de paar jaar een compleet nieuwe outfit aan te schaffen. Dan kun je er weer even tegen. En natuurlijk ga je dan ook voor nieuwe schoenen en nieuwe handschoenen. Als je het dan doet, dan wel goed!

Vergeet je helm niet!

Het lijkt zo overdreven, met een helm de piste op. Maar zo’n helm kan je leven redden. En dat is toch nog belangrijker dan er heel goed uitzien, toch? En trouwens, je kunt helmen kopen in alle kleuren en met diverse prints. Zo zorg je ervoor dat je helm een onderdeel wordt van je outfit. En dan is het weer wel heel cool om zo’n ding op te zetten. En je geeft direct het goede voorbeeld aan je kinderen.