Home Zakelijk Een kippengrill kopen voor jouw restaurant, waar rekening mee houden?

Een kippengrill kopen voor jouw restaurant, waar rekening mee houden?

0
Een kippengrill kopen voor jouw restaurant, waar rekening mee houden?

We hoeven je wellicht niet te vertellen dat het mogelijk is om een kip op tal van verschillende manieren te bereiden. Eén van de mogelijkheden die door de jaren heen steeds populairder is geworden is het grillen van de kip. Ook dit zou je kunnen doen op tal van verschillende manieren. Je dient er in de praktijk echter rekening mee te houden dat het grillen van een kip een aardige hoeveelheid tijd in beslag kan nemen. Omwille van die reden is het mogelijks interessant om te kijken in de richting van bijvoorbeeld een kippengrill. Ben jij dat ook van plan? Verdiep je dan beslist even in de hieronder terug te vinden informatie! 

    • Waarom zou je een kippengrill moeten kopen?

Er zijn behoorlijk wat voordelen verbonden aan het kopen van een kippengrill. In eerste instantie zal je merken dat niet alleen horecazaken, maar ook bijvoorbeeld slagerijen gebaat kunnen zijn bij een dergelijke grill. De klanten zullen ze in ieder geval weten te waarderen. Voor een gegrilde kip geldt namelijk dat je in de praktijk bent verzekerd van heel wat interessante voordelen. Niet alleen kan je bijvoorbeeld rekenen op een heerlijke smaak, daarnaast blijven ook de natuurlijke sappen goed bewaard. Verder zorgt het gebruik van een grill er eveneens voor dat er een goudbruin korstje ontstaat. Deze vormt op zichzelf reeds een absolute delicatesse… er vanuit gaande dat de kip natuurlijk goed is gemarineerd.

 

Ondanks het feit dat veel mensen grote fan zijn van het grillen van kippen moet het gezegd dat het behoorlijk wat tijd in beslag kan nemen. Dat kan best vervelend zijn, maar er bestaat een oplossing. Door gebruik te maken van een kippengrill heb je hier namelijk eigenlijk helemaal geen omkijken meer naar, integendeel. Het enige wat je moet doen is de kip bevestigen aan de spitten waarna ze gewoon lekker zullen grillen tot ze helemaal klaar zijn. Het enige wat je uiteraard niet mag vergeten is het instellen van de gewenste temperatuur en de hoeveelheid aan tijd die ze moeten braden. Dat is alles. Desgewenst kan je ook kijken hoe je de gegrilde kippen kan warm houden om deze langer in de verkoop te hebben.

    • Welke kippengrill kopen?

Bovenstaande informatie zal er wellicht voor zorgen dat veel mensen nu meteen de keuze zullen maken om een bepaalde kippengrill te kopen. Dat is goed, maar er zijn wel een aantal zaken waar je in het bijzonder aandacht aan zal willen besteden. Het gaat hier bijvoorbeeld om het aantal spitten die aanwezig zijn of dat deze elektrisch of met kolen is. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een uitvoering met drie, zes of acht spitten (of nog meer). Voor welke van deze opties je gaat kiezen is afhankelijk van de capaciteit die je voor handen wil hebben. Bij een grill met zes spitten kan je rekenen op 24 kippen die tegelijkertijd kunnen grillen. Koop je een kippengrill met tien spitten? In dat geval kan je tegelijkertijd zomaar even 70 kippen laten grillen!

    • Hoeveel kost een kippengrill?

Natuurlijk zal je bij het kopen van een bepaalde kippengrill ook rekening willen houden met het budget dat je daarvoor moet voorzien. Op dit vlak kunnen we alleen maar stellen dat de capaciteit de belangrijkste factor is voor wat het bepalen van de kostprijs betreft. Des te groter de capaciteit, des te duurder dus met andere woorden het aankoopbedrag zal komen te liggen. Tracht omwille van die reden altijd voor jezelf uit te maken welke capaciteit het beste aansluit op jouw horecazaak of slagerij.