Home Reizen Dit zijn 3 grote frustraties op vakantie

Dit zijn 3 grote frustraties op vakantie

0
Dit zijn 3 grote frustraties op vakantie

Ga je binnenkort op vakantie? Tijdens je vakantie kom je heerlijk tot rust. Ten minste, als je je op alles goed hebt voorbereid. Ook tijdens een vakantie kan het wel eens zijn dat je je enorm irriteert. Lees verder en ontdek 3 grote frustraties bij Nederlands als ze op vakantie zijn.

1. Snurkende partner

Ga je met je partner op vakantie? Of met vrienden? Maar liefst 30% van de volwassenen snurkt tijdens het slapen. Misschien is het jou al bekend dat je partner snurkt. In dat geval kan je je makkelijk voorbereiden en hoef je je minder snel te irriteren. Oordopjes zitten bij jou waarschijnlijk standaard in je koffer. Maar ga je met vrienden op vakantie, waarvan je niet zeker weet of er iemand snurkt? Of slaap je in een hostel? Kom niet voor verrassingen te staan in de donkere nacht en zorg dat je altijd oordopjes bij je hebt. Zo kom ook jij toe aan een goede nachtrust en hoef je je niet te irriteren aan het gesnurk van vreemden of vrienden. 

2. Slecht werkende laptop

Ben je van plan om je macbook tijdens je reis te gebruiken? Misschien ga je naar een land waar ze geen Europese stekkers hebben en gebruik je je laptop om al je elektronische apparaten, zoals je telefoon, op te laden. Of misschien gebruik je je laptop wat intensiever en zoek je tijdens je reis nog leuke activiteiten op je bestemming op. Heb je nagedacht of je batterij nog wel goed werkt? Als dit niet het geval is, kan je het beste je macbook batterij vervangen voor vertrek. Zo hoef je je tijdens je vakantie niet te irriteren aan een laptop die slecht werkt of snel leeg is. Een macbook batterij vervangen is zo geregeld bij een van de serviceverleners bij jou in de buurt. 

3. Geen beschikbare (strand)bedjes

Misschien ken je ze wel: video’s van rennende mensen die om 8 uur ’s morgens een strandbedje aan het zwembad proberen te bemachtigen. Natuurlijk is het vakantie en heb je helemaal geen zin om vroeg je bed uit te gaan. Maar liggen op een harde stenen vloer is ook niet hoe je je vakantie in gedachten had. Ga je naar een hotel of resort waar deze situatie wellicht kan voorkomen? Koop voor je vertrek een inflatable air lounger. Deze luchtzitzak kan je enorm klein opvouwen en gaat dus gemakkelijk mee in je koffer. Eenmaal op je bestemming vouw je hem uit, laat je de wind erin waaien en voila, je eigen luxe zitzak is klaar om de hele dag te luieren.