Home Kleding Nog even op wintersport? Neem een Cowboysbag mee!

Nog even op wintersport? Neem een Cowboysbag mee!

0
Nog even op wintersport? Neem een Cowboysbag mee!

Het wintersportseizoen lijkt alweer over. Maar toch kun je in veel skigebieden nog lekker even genieten van buitenpret. De reistassen van Cowboysbag maken zelfs het inpakken voor de vakantie tot een feestje. Je kunt er lekker veel warme kleding in kwijt en ook voor de après ski kun je genoeg kleding meenemen. Cowboysbag is een heerlijk merk waar je altijd goed mee voor de dag kunt komen. Ook op de wintersport.
Cowboysbag

Cowboysbag is het merk voor op reis

Je zult zien dat de tassen van Cowboysbag altijd prachtig blijven. Je kunt ze lekker vol doen en toch blijven ze mooi. Sterker nog, ze worden steeds mooier naarmate je ze meer gebruikt. Dus lekker veel op reis gaan! In het vliegtuig kan de reistas van Cowboysbag gewoon mee als handbagage (al is het wel slim om dit voor de vlucht even te checken bij je maatschappij). Wanneer je met de bus op reis gaat, past de reistas prima onder je stoel. Hij hoeft dus niet in de bagageruimte onderin de bus. Hierdoor heb je altijd je spullen bij de hand. Als je met de auto reist, mag je lekker zelf bepalen waar je ‘m laat. Dichtbij de hand omdat je ‘m vol hebt gepakt met eten, drinken en snoepjes voor onderweg? Of juist gewoon in de kofferbak van de auto.

Cowboysbag heeft nog meer!

Cowboysbag heeft nog veel meer tassen dan alleen reistassen. Wat denk je van mooie rugtassen? Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. En je kunt deze, ook op de wintersport, goed gebruiken. De rugtassen van Cowboysbag zijn van dezelfde kwaliteit als alle andere tassen. Wanneer je deze rugtas meeneemt op de wintersport, kun je er prima je lunch in doen wanneer je een langere tocht gaat maken. De rugtas zit comfortabel op je rug, dankzij de verstelbare banden.

Cowboysbag behandelen?

Het is altijd verstandig om lederen tassen een behandeling te geven. Ze blijven dan langer mooi en gaan (dus) langer mee. Dat geldt natuurlijk ook voor de prachtige tassen van Cowboysbag. Deze blijven altijd mooi, maar nét even mooier wanneer je ze behandelt. Dit behandelen kan met een speciale spray. Deze maakt je tas vuil- en waterafstotend. Zo kun je nog langer genieten van je aankoop. De spray kun je gemakkelijk opbrengen, volg gewoon de gebruiksaanwijzing. En het bestellen doe je gewoon via bovenstaande site. Voor je met je tas de deur uit gaat even sprayen en je tas gaat járen mee!