Home Reizen Een auto huren voor de wintersport? Geen probleem bij Greenwheels

Een auto huren voor de wintersport? Geen probleem bij Greenwheels

0
Een auto huren voor de wintersport? Geen probleem bij Greenwheels

Nog even en het wintersportseizoen begint alweer. En dus wordt het tijd om plannen te gaan maken. Wil je dit jaar weer op wintersport? Dan zul je alle berichtgeving rond COVID-19 in de verschillende wintersportlanden goed in de gaten moeten houden. Maar als we er even vanuit gaan dat je gewoon op wintersport kunt gaan, dan is het belangrijkst dat je je vervoer regelt. Wil je met een bus naar een wintersportbestemming of rij je liever zelf? Maar hoe doe je dat als je geen eigen auto hebt? Dan kun je natuurlijk een auto huren via de Greenwheels app. Veel mensen denken bij Greenwheels alleen aan zakelijk auto huren, maar je kunt hier ook prima privé een auto huren, ook voor een lang weekend!

Een auto huren voor een lang weekend doe je via de Greenwheels app

Deze app is echt zo handig! Je kunt er niet alleen een auto mee reserveren voor een lang weekend, je kunt er ook de auto die je gehuurd hebt mee openen. Je kunt in de app precies zien welke auto beschikbaar is en voor welke periode je deze auto huren kunt. Heb je een bestelauto nodig? In de Greenwheels app zie je precies waar je deze auto kunt vinden.

Altijd een auto in de buurt

Het grote voordeel van een auto huren via Greenwheels is dat je helemaal niet moeilijk hoeft te doen om een auto te regelen. Je hoeft niet eerst op een achteraf gelegen industrieterrein de autosleutel op te halen. Je hebt de complete autohuur gewoon op je mobiel. Dat werkt niet alleen heel gemakkelijk, het werkt ook heel snel. Wil je NU een auto huren? Dan kun je die, ook op het laatste moment nog reserveren. De app zorgt ervoor dat je in de auto kunt komen en na het intoetsen van jouw pincode kun je de autosleutel uit de boardcomputer halen en onderweg gaan. De kans is erg groot dat er gewoon een Greenwheels auto bij jou in de wijk staat.

Denk ook eens aan het milieu!

Met meer dan 2.150 Greenwheels auto's in heel Nederland kunnen heel wat zakelijke en particuliere auto's gewoon de deur uit. Wist je dat iedere Greenwheels auto tot wel 11 andere auto's kan vervangen? Dit levert natuurlijk een enorme winst op voor het milieu. Daarbij denk je voortaan nog beter na of je echt een auto nodig hebt of dat je het misschien toch op de fiets kunt redden.