Veel mensen denken dat je alleen in Duitsland of Oostenrijk kan wintersporten. Maar niets is minder waar, want je kan nu eigenlijk ten allen tijden op wintersport. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat je ook in Turkije op wintersport vakantie kunt gaan! Als ik ga wintersporten ga ik natuurlijk veel snowboarden en de pistes af. Maar een andere hobby van mij is foto’s maken. Ik hou ervan om prachtige beelden vast te leggen met mijn camera. Maar niet alleen prachtige beelden van uitzichten of bergen. Ik vind het ook leuk om foto’s te maken op feestjes. Zo kan je leuke herinneringen vastleggen en bewaren. Hiervoor neem ik dan elke vakantie een camera mee met een micro SD kaart 128GB. Ik heb voor 128GB gekozen omdat deze opslagcapaciteit genoeg ruimte biedt voor zowel foto- en videomateriaal.

Een Micro SD 128GB is gewoon handig

Een Micro SD 128GB kan echt een uitkomst zijn als je veel foto’s maakt. Het is namelijk zo dat de normale opslagcapaciteit van een camera vaak vrij klein is. Een micro SD kaart kan hier echt veel verschil in maken. Maar zo een micro SD is niet alleen geschikt voor camera’s, je kan deze namelijk ook gebruiken voor je mobiel, tablet en navigatiesysteem. De technologie achter de Micro SD kaart 128GB maakt deze zeer snel. Daarnaast maakt de grote capaciteit en snelle dataoverdrachtssnelheid voor een krachtige kaart. De Micro SD’s zijn te gebruiken in combinatie met de nieuwste mobiele apparaten en spiegelreflex camera’s daarmee zijn het gewoon zeer handige geheugenkaarten.

Prachtige vakantiefoto’s

Mijn laatste wintersport in de Turkse ‘Alpen’ heeft mij gigantisch veel mooie foto’s en video’s opgeleverd. Niet alleen van de prachtige uitzichten en sneeuwspektakels maar ook van de leuke feesten in de verschillende bars. De eerste foto’s die ik nam van een feestje waren van een verkleedpartij. Het leek wel carnaval, maar dan in Turkije. Zo liepen er twee heren in dinosaurus outfits en een aantal dames als cowgirls. Maar naast de feestjes heb ik ook prachtige foto’s genomen van de vele pistes en uitzichten. Een uitzicht blijft me nog goed bij. Dit was bovenaan de piste, de zon kwam net op en dit gaf de sneeuw een roze kleur. Dit beeld heb ik goed vast weten te leggen met mijn spiegelreflex camera. Het beeld was haarscherp en van hoge kwaliteit. Die foto zal ik zeker weten inlijsten als herinnering. Waarschijnlijk is het mijn mooiste foto tot nu toe!